Valmennustalo Valo

Valmennustalo Valo

Jääskenkatu 4 C 9
37120 Nokia

info(at)pro-energy.fi

Toiminnanjohtaja

Pauliina Avola
044-518 2774
pauliina.avola(at)
pro-energy.fi

Suosituksetomena.jpg

Olemme saaneet kunnian toteuttaa jo satojen eri yritysten ja kunnallisen sektorin työhyvinvointipäiviä ja -projekteja. Tässä listattuna heistä muutamia:

  • AHaa Sivunvalmistus Oy: Työhyvinvointiprojekti 2013-2015
  • Nokian kaupungin koko varhaiskasvatuksen henkilökunnan valmennus (yli 300 henkilöä) 2013
  • Matiimi Oy: Lastensuojelun henkilöstön valmennus 2014
  • Kylpylähotelli Rantasipi Edenin kokousasiakkaiden työhyvinvointipalvelujen tuottaminen vuodesta 2012 alkaen

Valmennustalo Valon yritys- ja työelämävalmentajasta sanottua:

"Pauliina on erittäin ammattitaitoinen ja asiansaosaava luennoitsija. Pauliinan tapa esittää asiat on hyvä, rauhallinen ja johdonmukainen. Hän esittää asiat riittävän "yksinkertaisesti" olematta kuitenkaan tylsä ja puhumatta itsestäänselvyyksiä. Pauliinan vetämä "Mistä energiaa työelämään?" -valmennus oli energinen ja osallistava ilta, josta on tullut ainoastaan hyvää palautetta."

Mies, Päiväkodin johtaja

"Yhdessä työskentelystä työyhteisöksi -valmentavava luento oli hyvä paketti Itsetutkiskelua siitä, miten voin muuttaa omia toimintatapojani ja ennakkoluulojani positiivisella asenteella työilmapiiriä parantaen. Luento auttoi lisäämään positiivista suhtautumista työkavereihin koko yhteisössä.Valmentava luento oli kokonaisuudessaan hyvä, ajatuksia herättävä, vakuuttava, sai kuulijan uskomaan asiaan, pisti miettimään omaa käyttäytymistä työssä sekä vapaa-ajalla. Pauliina oli luennoitsijana aiheeseen perehtynyt, innostava, iloinen ja pirtsakka. Luennoitsijan tapa esittää asiat oli asiallinen, rento, sopivasti huumorilla höystetty!"

Nainen, Päiväkodin johtaja

Valmennustalo Valo ja Pro-Energy olivat toteuttamassa 21.9.2013 järjestettyä Nokian kaupngin varhaiskasvatuksen työhyvinvointipäivää. Luennoille ja pajoihin osallistui yli 300 varhaiskasvatuksen työntekijää. Alla palautteet päivästä:

"Avolan Pauliinalle SUURET kiitokset aivan mahtavasta luennosta. Siinä tuli JUURIKIN ne asiat mitkä ovat erittäin tärkeitä jokaisen tunnistaa mm. omassa työssä oman jaksamisen kannalta. Asiaa kuunteli mielenkiinnolla, kertaakaan kelloon katsomatta. Kun asiat puhutaan asioiden oikeilla nimillä, eikä kapulakielellä tai suoraan kalvolta ja löytyy myös ripaus huumoria joka antaa voimavaroja pitkälle, silloin ollaan asian ytimessä. Minä pidin kovasti! LISÄÄ näitä, näillä jaksaa!!! :) Myös työergonomiavinkit (Petteri Avola) ja tieto siitä mikä vaikuttaa mihinkin, työasennoissa, laittoi miettimään."

"Aloitus ja lopetus hyviä (Pauliina Avola), samoin päivän idea eli työhyvinvointiin paneutuminen!"

"Todella hyvä ja mielenkiintoinen luennoitsija (Pauliina Avola) aloitus- ja lopetusluennoilla."

"Hyvä päivän aloitus ja lopetus."

"Hyvä koulutus kiitos!"

"Todella hyvä koulutus! Sieltä sai paljon ajattelemisen aihetta ja oli mukava lähteä kotiin virkeänä ja positiivisia ajatuksia täynnä olevana!"

"Erittäin mukava ja voimaannuttava päivä!"

"Päivän aikana ei tullut varsinaisesti mitään uutta. Hyvä kait silti, että herätellään välillä asioita miettimään."

"Aloitus- ja lopetusluennot ihan ok, mutta ehkä luennoitsija oli jo vähän liian energinen. Tehtävien tekemiseen oli liian vähän aikaa. Itselle on helpompaa, kun saa rauhassa miettiä."

"Toivottavasti jokainen koki, että itseään voi muuttaa edes jonkin verran eikä jääräpäisesti ajattele, että muiden olisi muututtava."

"Alotus- ja lopetusluonnot olivat tarpeettoman tekopirteitä ja lähinnä ärsyttäviä."

"Koulutus oli kokonaisuudessaan todella hyvä ja työhyvinvointia edistävä, todella tärkeää asiaa ja vinkkejä työelämään ja ihmisten kohtaamiseen, vuorovaikutustaitoihin."

"Hyvin avaava koulutus."

"Erittäin voimaannuttava koulutus,KIITOS! Pauliinalle iso kiitos päivän alku- ja loppuluennosta. Siitä sain paljon."


Anna energian kantaa, ja ota yhteyttä!

pauliina.avola@pro-energy.fi