Valmennustalo Valo

Valmennustalo Valo

Jääskenkatu 4 C 9
37120 Nokia

info(at)pro-energy.fi

Toiminnanjohtaja

Pauliina Avola
044-518 2774
pauliina.avola(at)
pro-energy.fi

Projektit

Hyvinvointi kuntoon valmennusprojekteillatyohyvinvointi.jpg

Pidempiaikaiset valmennusprojektit kanssamme tuottavat hyviä tuloksia työhyvinvoinnin ja hyvinvoinnin alueilla yrityksesi henkilöstölle. Pidemmät projektit ovat merkittävästi tehokkaampia hyvinvoinnin ja aidon jaksamisen parantamiseen kuin pelkät yksittäiset tempaukset työhyvinvoinnin parissa.

Pidemmät työhyvinvointiprojektit suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaaviksi.

Projekteihin sisältyy tulosten seuranta joko fyysisin mittarein tai psyykkisiä mittausvälineitä käyttäen. Fyysisiä mittauksia teemme monilla eri metodeilla, esimerkiksi First Beat -hyvinvointianalyysilla.Psyykkisen tuloskunnon ja hyvinvoinnin mittaukseen käytämme kansainvälisesti hyödynnettyjä hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin mittausmenetelmiä.

Valmenusprojektit sopivat erityisesti pienille ryhmille, kuten johtoryhmien valmennukseen. Suurten yhteisöjen valmennukseen parhaiten sopii Movendos-valmennus, jossa valmentaja on jokaisen työntekijän arjessä läsnä myös virtuaalisesti.

movendos_logo_home2.jpg

Mikäli haluat lisätä aidosti työyhteisösi hyvinvointia, kysy tarjous valmennusprojektiin joko puhelimitse soittamalla numeroon 044-5182774 tai sähköpostilla osoitteesta pauliina.avola@pro-energy.fi.