Valmennustalo Valo

Valmennustalo Valo

Jääskenkatu 4 C 9
37120 Nokia

info(at)pro-energy.fi

Toiminnanjohtaja

Pauliina Avola
044-518 2774
pauliina.avola(at)
pro-energy.fi

Life Coach

Onko elämäsi tienhaarassa? Pohditko uutta suuntaa? Haluatko lisätä onnellisuuttasi? Mietitkö mitä haluat tehdä urasi suhteen? Ovatko ihmissuhteesi ongelmallisia? Haluatko löytää terveellisemmän elämäntavan tai vaikka laihtua? Me autamme Sinua löytämään juuri Sinulle sopivat ja oikeat asiat elämääsi!

butterflys-girl.jpg

Life Coaching on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää toimintaa. Se antaa turvallisen ja innostavan alkusysäyksen muutokseen. Valmennuksessa asiakas asettaa merkitykselliset ja iloa tuottavat tavoitteet. Valmennus on nopeasti tuloksia tuottavaa ja eteenpäin vievää yhteistoimintaa. Valmennus on ratkaisukeskeistä ja erittäin käytännönläheistä.

Mikäli haluat valjastaa itsellesi käyttöön elämäntaidon valmentajan, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen pauliina.avola@pro-energy.fi tai soita numeroon 044-5182774. Kerro aluksi vähän lisää itsestäsi ja tilanteestasi, niin voimme yhdessä pohtia, millainen valmennuspaketti olisi Sinulle sopiva.

MB-elämäntaidon valmentaja® auttaa Sinua selvittämään sen, mitä todella haluat elämältäsi. Elämäntaidon valmentajasi auttaa Sinua löytämään sinulle mielekkään tavan elää. Valmentajasi auttaa selvittämään, mikä on Sinulle olennaista ja mihin valmennuksessa kannattaa keskittyä. Saat valmennuksesta selkeän käsityksen tavoitteistasi ja siitä, miten saavutat ne. Opit elämään tasapainoisempaa, mielekkäämpää ja omien arvojesi mukaista elämää.

Valmennamme Sinua myös NLP:n tekniikoin, mikäli tilanteeseesi se parhaiten sopii.

Valmennuksen avulla voit esimerkiksi:

  • oppia elämään onnellisempaa ja itsesi näköistä elämää
  • löytää paremman uran
  • innostua nykyisestä työstäsi
  • parantaa ihmissuhteitasi
  • kehittää vuorovaikutustaitojasi
  • parantaa itsetuntoasi
  • oppia johtamaan itseäsi paremmin
  • oppia elämään tässä ja nyt
  • löytää sen, mitä todella haluat elämältäsi

pauliina_life_coach_hymy.jpg

Valmennus ei ole terapiaa. Valmennus sopii kaikille niille, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin elämässään ja haluavat varmistua siitä, että ovat menossa itselleen oikeaan suuntaan.

Halusitpa sitten laajentaa nykyistä onnellisuuttasi tai löytää vastauksia tienhaarassasi, valmentaja auttaa Sinua löytämään vastaukset ja kannustaa sinua matkallasi!

Valmennuskertojen määrä sovitaan aina asiakkaan kanssa. Tunnin mittaiset, noin kerran viikossa pidettävät tapaamiset voivat olla henkilökohtaisia tai puhelinkeskusteluja.

Yhteistyö valmentajan kanssa on miellyttävää, innostavaa, kannustavaa sekä ehdottoman luottamuksellista.

Valmennushinnastoomme pääset tästä.

Teemme tarvittaessa myös tiivistä yhteistyötä Pro-Energyn Personal Trainerin kanssa, mikäli tavoitteesi liittyvät terveelliseen elämään, urheiluun tai painonpudotukseen. Me valmennamme henkisen puolen, ja Pro-Energy valmentaa fyysisen puolen. Näin onnistumme varmasti! Katso lisää: www.pro-energy.fi