Valmennustalo Valo

Valmennustalo Valo

Jääskenkatu 4 C 9
37120 Nokia

info(at)pro-energy.fi

Toiminnanjohtaja

Pauliina Avola
044-518 2774
pauliina.avola(at)
pro-energy.fi

Enneagrammi- persoonallisuusteoria

Enneagrammi antaa erittäin käytännönläheistä ja hätkähdyttävän tarkkaa tietoa, ymmärrystä ja hyväksyntää ihmisten erilaisuudelle. Enneagrammia käytetään itsetuntemuksen ja itsekehityksen välineenä, työyhteisöjen toiminnan parantamisessa, lasten kasvatuksessa sekä siviilielämän ihmissuhteiden parantamisessa. Enneagrammiteoriassa ihmiset jakautuvat yhdeksään erilaiseen ja arvokkaaseen tyyppiin. Voit selvittää oman tyyppisi Namasten enneagrammitestillä tästä.

Itsetuntemuksen välineenäbutterflys-croup.jpg enneagrammi auttaa meitä ymmärtämään sen, MIKSI teemme, MITÄ teemme. Kun ymmärrämme itsestämme nämä sisäiset selvitytymis- ja toimintastrategiat, voimme johtaa itseämme kasvamaan paremmaksi omaksi itseksemme. Enneagrammi vapauttaa meidät puhkeamaan kukkaan. Enneagrammin avulla saamme itsellemme ikäänkuin käyttöohjeet stressittömämpään, terveempään ja onnellisempaan elämään. Enneagrammin avulla voimme aidosti parantaa hyvinvointiamme!

Henkilöasiakkaiden hyvinvointivalmennus enneagrammin avulla: 4 tapaamiskertaa 300 €.

Parisuhteissa ja ihmissuhteissa enneagrammi on ennennäkemättömän hyvä väline. Enneagrammin avulla parisuhteiden ja muiden ihmissuhteiden on mahdollista alkaa kukoistamaan täysin uudella tavalla. Enneagrammi auttaa ihmissuhteissa ymmärtämään aidosti toista osa-puolta. Alamme hyväksymään paremmin itsemme ja toisemme, ja opimme ymmärtämään myös sen MIKSI, puoliso/ystävä/lapsi toimii, MITEN toimii. Enneagrammi-ihmissuhdevalmennus antaa konkreettiset välineet yksilöllisesti jokaiselle ihmissuhteellesi, jota haluat parantaa.

Enneagrammi-ihmissuhdevalmennus yhdelle henkilölle 4 tapaamiskertaa 300 €. Parisuhdevalmennus pariskunnille 6 tapaamiskertaa 400 € (osa tapaamisista yksilötapaamisia ja osa paritapaamisia).

Työhyvinvoinnin ja työilmapiirin parantamiseen enneagrammi on poikkeuksellisen hyvä väline. Mikäli työyhteisösi on kiinnostunut enneagrammiluennoista tai -koulutuksista, niin ota suoraan yhteyttä meihin, niin räätälöidään Teille sopiva valmennus tai koulutus. Valmiisiin työhyvinvointiluentoihimme pääset tästä.

Mikäli olet kiinnostunut Enneagrammi-luennoistamme tai Enneagrammi-valmennuksistamme, laita meille rohkeasti sähköpostia osoitteeseen pauliina.avola@pro-energy.fi tai soita numeroon 044-5182774.